LETENKY DO NEPÁLU. NEPOHODLNÉ, ALE LEVNÉ!

20.11.2014 11:12

Nepál: open jaw letenky do Káthmándú – 13.498 Kč

Cestovatelům, kteří touží podniknout trek do pohoří Himálaj, nesmí uniknout letenky do hlavního města Nepálu – Káthmándú, které je zároveň branou do těchto osmitisícových hor. V Nepálu však nenajdete jen nejvyšší pohoří světa, ale také řadu hinduistických a buddhistických chrámů a národních parků. Letenku z Curychu do Káthmándú a s návratem do Mnichova je možné zakoupit u letecké společnosti Etihad Airways již za 13.498 Kč včetně všech tax a poplatků.

Cena letenky zahrnuje jedno odbavené zavazadlo o maximální váze 30 kilogramů.

Cena za zpáteční letenku z Prahy do Káthmándú se pohybuje od 18.247 Kč.

  • Rezervuj letenku Zurich – Káthmándú – Mnichov za 13.498 Kč
  • Letenky musí být vystaveny do 30. listopadu
  • Cestovní období: do 30. června 2015
Letenka Curych - Káthmándú - Mnichov

Letenka Curych – Káthmándú – Mnichov

Na cestě do Nepálu můžete  využít delší přestup a podívat se do Abu Dhabí.

Vízum do Nepálu obdržíte po příletu na letišti. Je nutné mít pasovou fotografii a uhradit poplatek dle plánované délky pobytu: 15 dnů: 25 USD, 30 dnů: 40 USD, 90 dnů: 100 USD. V případě, že byste chtěli podniknout horské treky, je potřeba získat tzv. Trekking Permit, které vydává v Káthmándú imigrační úřad. Další důležité informace pro cestu do Nepálu naleznete na stránkách mzv.cz.

Přípoje do Curychu a z Mnichova

Do švýcarského Curychu se nejlevněji dostanete vlakem s Českými drahami. Jízdenky na toto období ještě není možné zakoupit (prodej je zatím pouze do 18. února), ale cena za jednosměrnou jízdenku se pohybuje od 821 Kč. Další možná varianta je zakoupit letenky u Swiss Air LinesČSAnebo Germanwings.

Mnichova je možné využít autobusového dopravce Student Agency nebo Eurolines. U Student Agency zakoupíte jízdenku již za 490 Kč.