LETENKY Z BUDAPEŠTI NA MALAJSIJSKÉ OSTROVY LANGKAWI A PENANG ZA 13687.-KČ

10.11.2014 09:32

Letenky na Langkawi či Penang po celý rok – 13.687 Kč

   

Pokud by se mne někdo zeptal, kterou destinaci miluji ze všeho nejvíc, byl by to malajský ostrov Langkawi. Víc než o samotný ostrov se jedná o souostroví 99 zelených ostrůvků s písečnými plážemi. Místo, kde jídlo v restauraci stojí 25 Kč, džus z čerstvě rozmixovaného ovoce 15 Kč a hotel v pralese, kde vás každé ráno budí opice dupotem po střeše 180 Kč. Jedinou nevýhodou je podmořský život, za ním se musíte vydat do sousedního Thajska nebo podniknout celodenní výlet lodí.

A letenky? Tak ty nyní zakoupíte s odletem z Budapešti přímo na Langkawi již za 13.687 Kč. Sbalit si můžete zavazadlo až do 30 kg.

  • Cestovní období: 06.11.2014 – 15.06.2015
  • Prodej pouze dnes 10.11.

Po příletu na Langkawi vezměte taxíka, jezdí za oficiální cenu cca 20 ringitů (120 Kč) k Pantai Chenang.

Ubytování doporučuji v chatkách T-Star, cena za pokoj činí 65 ringitů (nejlepší jsou v prvním patře). Celá nabídka hotelů na Langakwi. V rámci hotelů máte slevy i na půjčení skútrů či auta, půjčovna je ihned u areálu. Písčitá pláž je 3 minuty chůze, na které nikdo není, jelikož spadá pod místní resort.

Letenky na Langkawi

Letenky na Langkawi

Kam na výlet na Langkawi?

Na samotném ostrově doporučuji nevynechat ovocnou farmu, kde poznáte proces pěstování a ochutnáte většinu druhů ovoce. Místní lanovka je světovým unikátem – jediný visutý most na jediném pilíři. Samotný výjezd lanovkou je nádhernou záležitostí. S půjčeným skútrem a mikinou se vydejte i na nejvyšší horu ostrova Mount Raya, cesta od vjezdu zabere lehce přes 20 minut a po cestě můžete shlédnout nejen opeřené ptactvo všeho druhu, opičí gang čekají na turisty, ale také varany či štíry.

 

  •