MULTI STOP: PRAHA-DUBAJ (možnost zastávky)-FILIPÍNY (možnost zastávky)-SYDNEY (možnost zastávky)-PRAHA ZA 10120.-KČ!

27.01.2015 12:15

Letenky přes Dubaj a Manilu až do Sydney – 10.120 Kč

MEGAHITKoláž fotografií / Flick, Wikimedia

pod licencíC

Dnes jsme si pro vás v redakci vymysleli jednu ultra low-cost záležitost za klokany. Pokud se nebojíte vna cestu vám bude stačit batoh na zádech, začněte plánovat. Letošní zimu totiž strávíte vzhůru nohama, a to jen za 10 tisíc korun. Využíváme totiž aktuální promo akce filipínského dopravce Cebu Pacific, který má v akci všechny mezinárodní lety. Pomocí 3 rezervací tak docílíme historicky nejnižší ceny ze střední Evropy do Austrálie.

Při plánování své cesty dbejte na dostatečnou časovou rezervu mezi lety, vhodné je i nechat si pár dní na jednotlivé destinace – Dubaj a Filipíny. Stejně tak můžete akci využít jen na Filipíny.

  1. Praha – Dubaj a zpět za 6.660 Kč rezervuj >>
  2. Dubaj – Manila a zpět za 720 Kč na cebupacificair.com
  3. Manila – Sydney a zpět za 2.740 Kč na cebupacificair.com

Podmínky pro promo akci Cebu:

  • Cestovní období: 15.06. – 10.12.2015
  • Rezervace do 28.01.

Aktuálně je dostupných spoustu termínů. V druhém kroku rezervace máte automaticky navolené zavazadlo do 20 kg a jídlo během letu. To si můžete zrušit nebo ponechat, např. zavazadlo do 15 kg na letu do Austrálie stojí jen 500 Kč.

TIP: trasu z Prahy do Sydney lze navolit jako jednosměrnou a zakomponovat do RTW letenek.

Během pobytu v Austrálii

Víza do Austrálie jsou vydávána bezplatně, je však nutné o ně zažádat před odletem. Učiníte tak na webu www.immi.gov.au, kde vyplníte online žádost typu eVisitor. Vedle platného pasu je nutné mít čistý trestní rejstřík, cesta pak nesmí přesáhnout 3 měsíc – vízum je platné 1 rok. Schválení víz trvá do 24 hod.

Hlavní monumenty města Sydney zvládnete za pomocí městské hromadné dopravy. Pokud byste však chtěli poznat i kus divoké přírody, neobejdete se bez auta. Srovnat nabídku autopůjčoven na letišti můžete zde.