Navštivte Europa Park!

22.10.2014 10:21

Europa-Park – výletní cíl s garancí zábavy pro malé i velké!

DB vás doveze již od 39 eur* do největšího zábavního parku Německa (* vstup není v ceně).

vlakem do Europa Parku

Návštěvníci Europa-Parku se mohou ve 13 tématických evropských celcích na ploše více než 90 ha skutečně vyřádit.
Dobrodružné areály s architekturou typickou pro danou zemi a hojnou vegetací rozbuší srdce každého malého i velkého cestovatele. Ať už na začátku sezóny, v létě, na halloween nebo v zimě – o zábavu je postaráno!

zábavní park Europa Park s Deutsche Bahn

Zábava a události pro Váš volný čas v každou roční dobu

Zábavu pro celou rodinu garantuje na 100 atrakcí a mezinárodní show. Dlouhodobě je Europa-Park více než klasický zábavní park – je vyhledávaným místem pro konání konferencí a oblíbeným dějištěm rozličných událostí a televizních produkcí. Navíc se díky své nabídce ubytování v 5 vlastních 4-hvězdičkových hotelech a v chatách, dostavnících a týpý dobrodružného kempu stává oblíbeným cílem kratších dovolených.

Cestujte pohodlně s jízdenkami v tarifu Europa-Spezial od 39 eur 2. třídou nebo od 69 eur 1. třídou z Česka do Ringsheim (oficiální zastávka Europa-Parku, 4 km od obce Rust). Autobus Vás poté dopraví přímo k hlavnímu vchodu Europa-Parku a jeho hotelům.

Europa-Park

Europa-Park-Str. 2
D-77977 Rust u Freiburgu
tel: +49 (0) 7822 77 66 88
Informace, ceny vstupného a otevírací doba na:
www.europapark.de
info@europapark.de

Zažijte celou Evropu!

Zatámco Vás Island láká na svou dřevěnou horskou dráhu „WODAN – Timburcoaster“, šplíchavou rodinnou zábavu „Velrybí dobrodružství – Splash Tours“ a „blue fire Megacoaster powered by GAZPROM“, v Řecké části Vás vezme Poseidon na vodní horské dráze antickou historií.
Ve Francii řekají na všechny statečné příznivce horské dráhy „Silver Star“ a „Eurosat“. Hned vedle se návštěvníci švýcarské části řítí do zatáček na dráze „Matterhorn-Blitz“. Zchladit se můžete ve Skandinávii: zde sjíždí návštěvníci „Fjord-Raftingu“ divokou horskou řeku kolem skal a vodních fontán. I Euro-Mir v ruské části představuje neobvyklou zábavu, neboť jde o nejvyšší a nejrychlejší horskou dráhu s otáčivými vozíky.
Kromě toho se mezinárodní umělci prokouzlí, protančí a prožonglují do srdcí návštěvníků.

Se Speciální jízdenkou Evropa (Europa-Spezial) do Europa Parku