PAŘÍŽ Z PRAHY ZA 1715.-KČ, Z WROCLAWI JEN ZA 800.-KČ!

11.11.2014 11:00

Zpáteční letenky z Vratislavi do Paříže za 767 Kč

 

 

Paříž, město které vyzývá pro návštěvu po celý rok, a právě nyní jí můžete za skvělou cenu realizovat. Díky nízkonákladové společnosti WizzAir můžete letět z Vratislavi do Paříže a zpět za 767 Kč za zpáteční letenku.


Paříž

S WizzAir z Vratislavi do Paříže a zpět za 767 Kč

 

Nejlevnější letenky do Paříže s odletem z okolí České republiky nabízí letecký přepravce WizzAir a to za skvělou cenu 767 Kč za zpáteční let. Z Prahy lze do Paříže letět za cenu kolem 2 000 Kč a tak pokud vám nevadí letět například z Vratislavi, můžete se do Paříže podívat za méně než poloviční cenu. Jediná nevýhoda je, že lety vedou na letiště Beauvais, které je od centra Paříže vzdáleno něco přes hodinu jízdy. Za tuto cenu se do Paříže můžete podívat v lednu, v dalších měsících pak o několik stokorun více.

Příklady termínů letenek Vratislav - Paříž

 

Níže uvádíme příklad nejlevnějších termínů letenek. V některých případech se jedná o kombinaci letů WizzAir a Ryanair, budete tedy třeba letenky na stránkách společností zakoupit zvlášť.


  • Vratislav - Paříž -> 8.12. - 12.12. - 940 Kč -> WizzAir / Ryanair
  • Vratislav - Paříž -> 12.1. - 16.1. - 767 Kč -> WizzAir
  • Vratislav - Paříž -> 26.1. - 30.1. - 767 Kč -> WizzAir
  • Vratislav - Paříž -> 2.2. - 9.2. - 879 Kč -> WizzAir / Ryanair
  • Vratislav - Paříž -> 4.3. - 8.3. - 1 140 Kč -> Ryanair

Přesun z letiště Beauvais do centra Paříže

 

Letiště Beauvais je vzdáleno zhruba 80 km od centra Paříže. Pro přesun mezi letištěm a Paříží můžete využít přímou autobusovou linku, která z letiště odjíždí 20 min po každém příletu letadla. Cena jedné cesty autobusem je €17. Více informací naleznete na stránkách letiště aeroportbeauvais.com.

Spojení z Prahy a Hradce Králové do Vratislavi

 

Do Vratislavi se můžete dostat s autobusovým dopravcem EuroLines. Ten jezdí mezi Prahou, Hradcem Králové, Vratislaví a Varšavou. Cena zpáteční jízdenky na trase Praha - Vratislav je 880 Kč, při cestě z Hradce Králové do Vratislavi za zpáteční jízdenku zaplatíte 1 010 Kč. Detailní informace včetně jízdních řádů a možnosti zakoupení jízdenek online naleznete na stránkách přepravce EuroLines.

Z Prahy do Vratislavi jezdí také společnost SimpleExpress. U té můžete momentálně zpáteční jízdenku mezi Prahou a Vratislaví zakoupit za cenu 772 Kč.

Další možnost jak se z Prahy dostat do Vratislavi je se společností PolskiBus, cena zpáteční jízdenky z Prahy vychází na 137 zl což je zhruba 900 Kč. Jízdní řád autobusu včetně možnosti zakoupení jízdenek online naleznete na stránkách PolskiBus.com.

Z autobusového nádraží ve Vratislavi se na letiště dostatenete městským autobusem linkou 406. Přehled zastávek a jízdní řád tohoto autobusu naleznete na stránkách wroclaw.pl.

Jarní Paříž na víkend s letenkami z Prahy – 1.715 Kč

   

I bez volna v práci lze podniknout krátký výlet do evropských metropolí. Jedním z příkladů levných eurovíkendů může být i Paříž, a to s letenkami z Prahy již za 1.715 Kč v závislosti na počtu osob. K tomu, abyste se mohli projít podél řeky Seiny, navštívit muzeum Louvre a v neposlední řadě se vyfotit s Eiffelovou věží v zádech vám postačí přesně víkend, od pátku do neděle.

Příkladové ceny jsou uváděny bez poplatku za platbu 375 Kč, který je rozpočítán mezi celkový počet osob.

  • Rezervuj letenky Praha – Paříž za 1.715 Kč na easyjet.com
  • Prodej do aktualizace cen, počet míst omezen

Nejlevnější termíny jsou v průběhu března. Např. víkend v rámci Valentýna i další po zbytek roku až do června pořídíte za ceny do 2 tisíc korun za zpáteční letenku.

Nejlevnější hotely v termínu 6.-8.března vycházejí na 2.483 Kč / pokoj. Vždy však věnujte dostatečnou pozornost lokalitě hotelu, a to proto, abyste nemuseli každý den trávit 2 hodiny dojíždění pařížským metrem.

Letenky do Paříže

Letenky do Paříže

Vzhledem k nešťastnému příletu před půlnocí pojedete noční linkou N140 nebo N143 na Gare de l´Est za 6€. O dalších možnostech levné dopravy z letiště Charles de Gaulle do centra Paříže se můžete dozvědět na našich stránkách o letišti.